Divlje mačke osvojile Renatov Memorijal



Kragujevačke Divlje mačke osvojile su Memorijalni turnir „Renato Vuković“, u ženskom američkom fudbalu, koji je odigran juče u Kikindi, povodom obeležavanja godišnjice smrti bivšeg igrača Mamuta, koji je izgubio život u noći između 31. marta i 1. aprila 2012. godine, u požaru u novosadskoj diskoteci Kontrast.
Igračice Wild Cats-a tako su nastavile dominaciju na ovim prostorima, pošto su prethodno slavile i na prva dva turnira u Srbiji, u Novom Sadu i Kragujevcu.
Mačke su najpre savladale beogradske Vučice sa 14:7, potom kraljevačke Kraljice sa 20:0, da bi u najuzbudljivijem susretu, sa domaćim Orange Tribe-om, posle 0:0 u regularnom delu, pobedile rezultatom 6:0 u produžetku.
Drugo mesto osvojile su Kikinđanke, koje su bile bolje od Kraljevčanki (6:0) i Beograđanki (19:7), a treće su bile Vučice koje su u direktnom duelu savladale Kraljice, sa 19:6.
Za najbolju igračicu turnira, po mišljenju trenera sva četiri tima, proglašena je Tanja Obradović iz ekipe Divljih mačaka.
- Turnir je obilovao lepim potezima i borbenošću svih ekipa. Opravdao je naša očekivanja i u narednim godima planiramo da Memorijal preraste u veću manifestaciju, gde bismo doveli najbolje ekipe iz Srbije i okruženja – rekao je organizator turnira i potpredsednika KAF Mamuti, Aleksandar Aćimov.
izvor: SAAF.RS

0 коментара:

Post a Comment