Odlična igra devojaka rezultirala pobedama

U subotu 28.9.2013. u Novom Sadu igralo se drugo kolo zenske fleg lige na kojem su učestvovale sve ekipe koje su bile i u Pančevu pre dve nedelje. Naše devojke su uspele da poprave skor, pobedivši sve tri utakmice koje su pre dve nedelje izgubile i našle se na korak od finalnog turnira.

Ovom prilikom pričali smo sa vođom odbrane Dijanom Gavrilov:

Kako vam se činila odbrana na celom turniru?

" Odbrana mi se činila dobro, sad smo bili u dobrom sastavu, svaka igračica je znala šta treba da radi i tako smo uspele da se odbranimo."

Šta se promenilo od prošlog turnira u odbrani?

" Promenilo se to što smo više vežbali, što smo obratili pažnju na čuvanje zone i na igru jedan na jedan i tako se odbranile." - istakla je Gavrilov i dodala: 

" Odbrana je sad bila dobra, imala je par greški, znam da ćemo popraviti do sledećeg turnira i biti još bolji."

Kao što imamo vođu odbrane imamo i vođu napada pa smo tako pitali i Jelenu Milošević kako se njoj činio napad na ovom turniru?

" Napad se pokazao mnogo bolje nego na prošlom turniru. Bile smo ojačane sa dve devojke koje nisu igrale prošli put i one su drastično poboljšale naš nastup. Bile smo motivisane,  imale smo više vere u sebe i atmosfera u timu je bila bolja nego na bilo kom turniru do sad i mislim da je ta atmosfera najviše doprinela našem uspehu." -istakla je Milošević i dodala:

"Isto tako, akcije napada su bile odigrane mnogo preciznije i to je rezultiralo touchdown-ovima koji su nas doveli do pobeda."

Rezultati utakmica:
Novi Sad  13-18 Kikinda
Kikinda  20-12 Pančevo
Beograd    6-12 Kikinda

Podsetimo se da se sledeće kolo igra baš u Kikindi 12.10./13.10. gde će se odlučiti koje dve ekipe će ići na finalni turnir koji se održava 26.10./27.10.



0 коментара:

Post a Comment