Veliki izazov za nase devojke!


U subotu 28.9.2013. igra se drugi, od tri turnira koliko se igra u ligi za devojke. Turnir ovoga puta organizuju " Angel Duchesses" iz Novog Sada. Našim devojkama nije baš najbolje počela sezona, izgubivši sve tri utakmice " za dlaku". Moraće da se pokrenu i sustignu prednost protivnika koja nije toliko velika. 


Ovom prilikom pričali smo sa ofanzivnim koordinatorom tima iz Kikinde Branislavom Feketeom. 

Kako ste zadovoljni napadom iz prvog turnira i sta očekujete na ovom?

" Iz prvog turnira samo možemo da izvučemo pouku i da vidimo gde se grešilo tokom utakmica, šta je tu pošlo naopako. Dosta se radilo na tome da se hvataju ispuštene lopte sa turnira u Pančevu i da se lepše istrči svaka ruta koja nije bila istrčana. Napad je taj koji postiže poene i mi cemo se potruditi da damo za jedan više od protivnika."

Kako vam se čini činjenica da je vaš tim dao manje od 13 poena po utakmici?

" LOŠE! Znam ove devojke i znam da one mogu mnogo bolje protiv ovih odbrana." 

Da li planirate na ovom turniru sve tri pobede, s obzirom da ste prošli izgubili sve tri? 

" Planiram da idemo utakmicu po utakmicu, nećemo nigde srljati kako se ne bi opekli kao na turniru u Pančevu. U svaku utakmicu ćemo ulaziti staloženi i sa jednim ciljem da na kraju utakmice bude nasa POBEDA! ".

Još jednom vas pozivamo da dođete u Novi Sad na stadion FK " Kabel" i da podržite naše devojke kako bi ostvarile pobede na turniru i lepši plasman pred turnir u Kikindi. 


0 коментара:

Post a Comment