Pobeda za kraj sezone?


- U okviru IX kola Prve lige grupa Sever u subotu na stadionu FK Žak, popularnom Vašarištu biće odigran meč između domaćih Mamuta i Hantersa iz Vrbasa. Kikinđani u ovaj duel ulaze osokoljeni pobedom u prethodnom kolu nad Celtisima u Somboru, koji su svojim odustajanjem ugasili i poslednju nadu Vrbašanima da mogu da se domognu plasmana u Superligu. Ovaj meč će domaćinima biti poslednji u tekućoj sezoni u kojem će pokušati da se oproste pobedom. Sa druge strane i Vrbašani će sigurno imati motiva da dokažu da su bolji od Mamuta na terenu, pošto na duel koji je trebao biti odigran u IV kolu Kikinđani predali. Dakle ovo će biti prvi duel ova dva takmaca na samom terenu.
- U taboru domaćina svoja očekivanja izneli su QB Branislav Fekete i LB Aleksandar Vujin:

"Očekuje nas vrlo težak meč, protiv veoma jakog protivnika. Ipak moja očekivanja i nadanja su da ćemo uz pomoć publike i uz činjenicu da nam je ovo poslednja utakmica ove sezone uspeti da ostvarimo pobedu i tako obradujemo svoje pristalice. Nadam se da će nas i vreme poslužiti da će publika moći da uživa u lepom spektaklu": istakao je Fekete.

- Aleksandar Vujin, srce odbrane Mamuta pred meč je izjavio sledeće:

"Pre nego što počnem da govorim o samom meču želeo bih da istaknem i pohvalim svoje saigrače na odličnoj i naduhnutoj igri tokom čitave sezone uprkos svim nedaćama koje su nas zadesile. Takođe bih želeo ovom prilikom i da čestitam ekipi Sremske Mitrovice na zasluženom plasmanu u Superligu.
Što se tiče našeg subotnjeg meča koji je rezultaski nebitan kako za nas tako i za ekipu Vrbasa, mi ćemo u njega ući sa kao i u svaki drugi meč, sa namerom da pobedimo i tako stavimo tačku na ovu sezonu. Svi u timu želimo da pre svega zbog nas, ali i zbog navijača ostvarimo ovu pobedu. Obećavam žestoku i poštenu borbu, pa neka bolji pobedi."
Meč počinje u subotu u 17 časova uz slobodan ulaz.

0 коментара:

Post a Comment