Mamuti pregazili Klečane

Kikinda Mammoths – Klek Knight 37:6 (17:0, 13:6, 0:0, 7:0)
Kretanje rezultata:
7:0 Branislav Fekete trčanje 3 jarde, Matija Almaši uspešan PAT.
14:0 Fekete pas 9 jardi ka Aleksandru Simulovu, Matija Almaši uspešan PAT.
17:0 Almaši fild gol 40 jardi.
24:0 Fekete pas ka Simulovu 30 jardi, Almaši uspešan PAT.
30:0 Fekete pas 30 jardi ka Ninoslavu Demiću
30:6 Luka Škorić trčanje 3 jarde, neuspešno pretvaranje za 2 poena.
37:6 Fekete pas 50 jardi ka Almašiju, Almaši uspešan PAT.
Prednost ostvarenu već u prvoj deonici, Mamuti iz Kikinde su uspeli da održe i samo uvećaju do kraja meča. Na taj način, Kikinđani su slavljem u komšijskom derbiju došli do treće pobede u isto toliko mečeva i verovatno napravili odlučujući korak ka baražu i borbi za elitnu Superligu naredne godine.
Sjajno je domaćine predvodio Branislav Fekete, koji je učestovao kod svih tačdaunova domaćeg tima, a pratnju je imao u Matiji Aleašiju i Aleksandru Simulovu. Počasne poene za goste zabeležio je Luka Škorić kratkim trčanjem.
Mamute u narednom kolu očekuje derbi grupe Sever, u kojem će se sastati sa takođe neporaženim Hantersima iz Vrbasa, u meču u kome će se najverovatnije raspodeliti prve dve pozicije uoči razigravanja za Sportklub Superligu.
- Odlično smo otvorili utakmicu, postigli tačdaun iz prvog drajva, zatim oduzeli loptu protivniku i to pretvorili u poene i praktično u prvoj četvrtini postavili težak zadatak Klečanima da nas sustignu. Nastavili smo u drugoj četvrtini u istom ritmu i sa još dva tačdauna utakmicu stavili van domašaja protivnika, a potom u drugom poluvremenu meč priveli kraju. Čestitao bih našim prijateljima iz Kleka na fer i korektnoj borbi, a svojoj ekipi na odličnom zalaganju tokom čitavog meča. Sada se okrećemo Vrbasu i meču čiji će ishod najverovatnije odlučiti o prvom mestu u diviziji Sever – rekao je Radomir Dražić, defanzivni tekl i defanzivni koordinator Mamuta.

0 коментара:

Post a Comment