Lovci obezbedili prvo mesto

Vrbas Hunters – Kikinda Mammoths 20:10 (0:3, 14:0, 6:0, 0:7)
Gradski stadion u Vrbasu. Gledalaca: 200.
Kretanje rezultata:0:3 Matija Almaši fild gol za 15 jardi
7:3 Miroslav Stankić trčanje za 65 jardi, Skuban uspešan PAT
14:3 Duško Pokrajac trčanje za 20 jardi, Skuban PAT
20:3 Stankić trčanje za 15 jardi, Skuban neuspešan PAT
20:10 Branislav Fekete pas 15 jardi ka Sabu, Almaši uspešan PAT
U direktnom duelu za prvo mesto Vrbas Huntersi savladali su Kikinda Mammothse, sa 20:10 i tako obezbedili učešće u baražu za Superligu.
U ratu dve najbolje odbrane u ligi, Kikinđani su uspeli da zaustave najefikasniji napad Lovaca samo u prvoj četvrtini, koja je završena vođstvom Mamuta 3:0, posle fild gola Matije Almašija.
Međutim, već u drugom periodu ataci po zemlji domaćih počeli su da daju rezultate, pa su tačdaunove trčanjem postigli Miroslav Stankić i Duško Pokrajac i tako u potpunosti preokrenuli tok utakmice u svoju korist – 14:3.
Odlični trkač domaćih Miroslav Stankić u trećoj četvrtini doneo je svom timu nedostižnih 20:3, a u poslednjoj deonici i gosti su konačno uspeli da upišu tačdaun, pasom Branislava Feketea, ka Sabu, ali vremena za preokret nije bilo.
Sada je već izvesno da će se Lovci u baražu sastati sa drugoplasiranim timom grupe Jug, Mladenovac Forestlandersima, dok će Mamuti za mesto u plej-ofu morati da se izbore u poslednjem kolu, u duelu sa Vršac Lavovima, u Kikindi.

0 коментара:

Post a Comment